Turki Visa ti Uni Émirat Arab

Visa Turki pikeun Warga Émirat

Panawaran pikeun Turki Visa ti Uni Émirat Arab
diropéa dina Jan 14, 2024 | Turki e-Visa

eTA pikeun warga Émirat

Eligibility Turki Visa Online

  • Kawarganagaraan Émirat ngabogaan hak pikeun pikeun Turki eVisa
  • Uni Émirat Arab mangrupikeun nagara pendiri otorisasi perjalanan eVisa Turki
  • Warga Émirat ngan ukur meryogikeun email sareng kartu Debit/Kredit anu valid pikeun ngalamar Turki eVisa

Syarat e-Visa Turki anu sanés

  • Warga Émirat tiasa cicing dugi ka 90 Dinten dina Turki e-Visa
  • Mastikeun Emirati Paspor valid pikeun sahenteuna genep bulan sanggeus tanggal Anjeun miang
  • Anjeun tiasa sumping ku darat, laut atanapi hawa nganggo Turki Electronic Visa
  • Turki e-Visa valid pikeun wisata pondok, bisnis atawa transit kunjungan

Turki Visa ti Uni Émirat Arab

Visa Turki Elektronik ieu dilaksanakeun pikeun ngawenangkeun sémah kalayan gampang kéngingkeun visa online. Program Turki eVisa diluncurkeun dina 2013 ku Kamentrian Luar Negeri Republik Turki.

Sarat wajib pikeun warga Émirat pikeun ngalamar Turki e-Visa (Turki Visa Online) lebet ka Turki pikeun kunjungan dugi ka 90 Dinten kanggo pariwisata / rekreasi, bisnis atawa transit. Turki Visa ti Uni Émirat Arab téh non-opsional jeung a sarat wajib pikeun sakabéh warga Émirat nganjang ka Turki pikeun tetep pondok. Paspor Panyekel eVisa Turki kedah valid sahenteuna sahenteuna 6 bulan saatos tanggal angkat, nyaéta tanggal nalika anjeun angkat ka Turki.

Kumaha cara nerapkeun Visa Turki ti Uni Émirat Arab?

The Turki Visa pikeun Émirat merlukeun ngeusian hiji Formulir Aplikasi e-Visa Turki nu bisa réngsé dina sabudeureun (5) menit. Formulir Aplikasi Visa Turki ngabutuhkeun pelamar ngalebetkeun inpormasi dina halaman pasporna, detil pribadi kalebet nami kolotna, detil alamatna sareng alamat email.

Warga Émirat tiasa nerapkeun sareng ngalengkepan e-Visa dina halaman wéb ieu dina ramatloka ieu sareng nampi Turki Online Visa ku email. Prosés aplikasi e-Visa Turki minimal pikeun warga Émirat. Sarat dasarna kalebet gaduh hiji email id sarta Kartu Kredit atawa Debit valid pikeun pangmayaran internasional, kawas a pisa or MasterCard.

Saatos mayar biaya aplikasi e-Visa Turki, pamrosésan aplikasi dimimitian. Turki Online Visa Online dikirim via email. Warga Émirat bakal nampi Turki e-Visa dina format PDF via email, saatos aranjeunna ngalengkepan formulir aplikasi e-Visa kalayan inpormasi anu diperyogikeun sareng saatos pamayaran parantos diolah. Dina kaayaan anu jarang pisan, upami dokuméntasi tambahan diperyogikeun, ngalamar bakal ngahubungi sateuacanna persetujuan Turki eVisa.

Aplikasi Visa Turki diprosés henteu langkung awal ti tilu bulan sateuacan angkat anu direncanakeun anjeun.

Syarat Turki Visa pikeun warga Émirat

syarat e-Visa Turki minimal, tapi éta mangrupakeun ide nu sae pikeun akrab jeung aranjeunna saméméh anjeun nerapkeun. Pikeun nganjang ka Turki, warga nagara Émirat butuh hiji Paspor Biasa janten layak pikeun Turki eVisa. Diplomatik, kaayaan nu walurat or Pangungsi Panyekel paspor henteu ngabogaan hak pikeun ngalamar Turki e-Visa sareng kedah ngalamar Turki Visa di Kedubes Turki atanapi Konsulat. Warga Émirat anu gaduh kawarganagaraan ganda kedah mastikeun yén aranjeunna ngalamar e-Visa anu sami paspor anu aranjeunna bakal dianggo pikeun ngarambat ka Turki. Turki e-Visa dikaitkeun sacara éléktronik sareng paspor anu disebatkeun dina waktos éta aplikasi. Henteu kedah nyitak PDF e-Visa atanapi masihan otorisasi perjalanan anu sanés di bandara Turki, sabab Visa Elektronik Turki disambungkeun online sareng paspor dina Sistim Imigrasi Turki.

Ngalamar ogé bakal peryogi valid kiridit or Laju kartu anu diaktipkeun pikeun pangmayaran internasional pikeun mayar Turki Online Visa. Warga Émirat ogé kedah gaduh a Alamat Email Leres, pikeun nampa Turki eVisa dina koropak maranéhanana. Inpormasi ngeunaan Visa Turki anjeun kedah cocog sareng inpormasi dina paspor anjeun lengkep, Upami teu kitu, anjeun kedah ngalamar eVisa Turki énggal.

Sabaraha lami warga Émirat tiasa tetep dina Visa Turki?

Tanggal miang pikeun warga Émirat kedah di jero 90 Dinten kadatangan. Warga Émirat kedah kéngingkeun Visa Online Turki (Turki eVisa) sanaos sakedap lilana 1 poé nepi ka 90 poé. Upami warga Émirat badé cicing langkung lami, maka aranjeunna kedah ngalamar Visa Turki anu cocog gumantung dina kaayaan maranéhanana. Turki e-Visa ngan valid pikeun tujuan pariwisata atanapi bisnis. Upami anjeun kedah diajar atanapi damel di Turki anjeun kedah ngalamar a biasa or etiket visa di ampir Anjeun Kadutaan Turki or Konsulat.

Naon validitas Turki Visa Online pikeun warga Émirat

Nalika Turki e-Visa sah salami 180 dinten, warga Émirat tiasa cicing dugi ka 90 Poé dina periode 180 poé. Turki e-Visa mangrupa Éntri sababaraha visa pikeun warga Émirat.

Anjeun tiasa mendakan jawaban langkung seueur Patarosan anu sering Ditaroskeun perkawis Turki Visa Online (atanapi Turki e-Visa).

Daptar hal anu pikaresepeun pikeun warga Émirat nalika nganjang ka Turki

  • Tingali Pandangan! salila Bosphorus Ferry Ride
  • Nyaksian Kahirupan Laut Turki di Akuarium Aqua Vega
  • Termessos, Bayatbademleri Köyü, Turki
  • Balik ka jero taneuh di Derinkuyu Underground City
  • Didatangan Tengara Ikon Ieu di Gobekli Tepe
  • Instrumen Nautical Minyatur, Istanbul, Turki
  • Api parantos ngaduruk di gunung ieu langkung ti 2,500 taun, Yanartaş
  • Soak di Sisi Artistik Turki di Museum Erimtan
  • Peta Piri Reis di Istana Topkapi, 1513 peta dunya Turki
  • téater kuna pangalusna-dilestarikan di dunya, Aspendos téater, Serik, Turki
  • Biara Turki nyelapkeun témbok gawir, Biara Sumela, Akarsu Köyü, Turki

Kadutaan UAE di Turki

alamat

Ilkbahar Mahallasi, 613 sk, No:13 06550 Cankaya, Ankara Turki

Phone

+ 90-312-490-1414

fax

+ 90-312-491-2333

Punten daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun.