Turki Visa ti Bahrain

Visa Turki pikeun Warga Bahrain

Panawaran pikeun Turki Visa ti Bahrain
diropéa dina Jan 14, 2024 | Turki e-Visa

eTA pikeun warga Bahrain

Eligibility Turki Visa Online

  • Kawarganagaraan Bahrain ngabogaan hak pikeun pikeun Turki eVisa
  • Bahrain mangrupikeun nagara pendiri otorisasi perjalanan eVisa Turki
  • Warga Bahrain ngan meryogikeun email anu valid sareng kartu Debit/Kredit pikeun ngalamar Turki eVisa

Syarat e-Visa Turki anu sanés

  • Warga Bahrain tiasa cicing dugi ka 30 Dinten dina Turki e-Visa
  • Pastikeun Paspor Bahrain sah pikeun sahenteuna genep bulan sanggeus tanggal Anjeun miang
  • Anjeun tiasa sumping ku darat, laut atanapi hawa nganggo Turki Electronic Visa
  • Turki e-Visa valid pikeun wisata pondok, bisnis atawa transit kunjungan

Turki Visa ti Bahrain

Visa Turki Elektronik ieu dilaksanakeun pikeun ngawenangkeun sémah kalayan gampang kéngingkeun visa online. Program Turki eVisa diluncurkeun dina 2013 ku Kamentrian Luar Negeri Republik Turki.

Sarat wajib pikeun warga Bahrain pikeun ngalamar Turki e-Visa (Turki Visa Online) pikeun asup ka Turki pikeun kunjungan dugi ka 30 Dinten kanggo pariwisata / rekreasi, bisnis atawa transit. Turki Visa ti Bahrain nyaeta non-opsional jeung a syarat wajib pikeun sadaya warga Bahrain nganjang ka Turki pikeun tetep pondok. Paspor Panyekel eVisa Turki kedah valid sahenteuna sahenteuna 6 bulan saatos tanggal angkat, nyaéta tanggal nalika anjeun angkat ka Turki.

Kumaha cara nerapkeun Turki Visa ti Bahrain?

The Turki Visa pikeun Bahrain merlukeun ngeusian hiji Formulir Aplikasi e-Visa Turki nu bisa réngsé dina sabudeureun (5) menit. Formulir Aplikasi Visa Turki ngabutuhkeun pelamar ngalebetkeun inpormasi dina halaman pasporna, detil pribadi kalebet nami kolotna, detil alamatna sareng alamat email.

Warga Bahrain tiasa nerapkeun sareng ngalengkepan e-Visa dina halaman wéb ieu dina ramatloka ieu sareng nampi Turki Online Visa ku email. Prosés aplikasi Turki e-Visa minimal pikeun warga Bahrain. Sarat dasarna kalebet gaduh hiji email id sarta Kartu Kredit atawa Debit valid pikeun pangmayaran internasional, kawas a pisa or MasterCard.

Saatos mayar biaya aplikasi e-Visa Turki, pamrosésan aplikasi dimimitian. Turki Online Visa Online dikirim via email. Warga Bahrain bakal nampi Turki e-Visa dina format PDF via email, saatos aranjeunna ngalengkepan formulir aplikasi e-Visa kalayan inpormasi anu diperyogikeun sareng saatos pamayaran parantos diolah. Dina kaayaan anu jarang pisan, upami dokuméntasi tambahan diperyogikeun, ngalamar bakal ngahubungi sateuacanna persetujuan Turki eVisa.

Aplikasi Visa Turki diprosés henteu langkung awal ti tilu bulan sateuacan angkat anu direncanakeun anjeun.

Syarat Turki Visa pikeun warga Bahrain

syarat e-Visa Turki minimal, tapi éta mangrupakeun ide nu sae pikeun akrab jeung aranjeunna saméméh anjeun nerapkeun. Pikeun nganjang ka Turki, warga Bahrain butuh hiji Paspor Biasa janten layak pikeun Turki eVisa. Diplomatik, kaayaan nu walurat or Pangungsi Panyekel paspor henteu ngabogaan hak pikeun ngalamar Turki e-Visa sareng kedah ngalamar Turki Visa di Kedubes Turki atanapi Konsulat. Warga Bahrain anu gaduh kawarganagaraan ganda kedah mastikeun yén aranjeunna ngalamar e-Visa anu sami paspor anu aranjeunna bakal dianggo pikeun ngarambat ka Turki. Turki e-Visa dikaitkeun sacara éléktronik sareng paspor anu disebatkeun dina waktos éta aplikasi. Henteu kedah nyitak PDF e-Visa atanapi masihan otorisasi perjalanan anu sanés di bandara Turki, sabab Visa Elektronik Turki disambungkeun online sareng paspor dina Sistim Imigrasi Turki.

Ngalamar ogé bakal peryogi valid kiridit or Laju kartu anu diaktipkeun pikeun pangmayaran internasional pikeun mayar Turki Online Visa. Warga Bahrain ogé kedah gaduh a Alamat Email Leres, pikeun nampa Turki eVisa dina koropak maranéhanana. Inpormasi ngeunaan Visa Turki anjeun kedah cocog sareng inpormasi dina paspor anjeun lengkep, Upami teu kitu, anjeun kedah ngalamar eVisa Turki énggal.

Sabaraha lami warga Bahrain tiasa cicing di Turki Visa?

Tanggal angkat pikeun warga Bahrain kedah aya dina 30 dinten kadatangan. Warga Bahrain kedah kéngingkeun Visa Online Turki (Turki eVisa) sanaos sakedap lilana 1 poé nepi ka 30 poé. Upami warga Bahrain badé cicing langkung lami, maka aranjeunna kedah ngalamar Visa Turki anu cocog dina kaayaan maranéhanana. Turki e-Visa ngan valid pikeun tujuan pariwisata atanapi bisnis. Upami anjeun kedah diajar atanapi damel di Turki anjeun kedah ngalamar a biasa or etiket visa di ampir Anjeun Kadutaan Turki or Konsulat.

Naon validitas Turki Visa Online pikeun warga Bahrain

Nalika Turki e-Visa valid salami 180 dinten, warga Bahrain tiasa cicing dugi ka 30 Poé dina periode 180 poé. Turki e-Visa mangrupa Éntri Tunggal visa pikeun warga Bahrain.

Anjeun tiasa mendakan jawaban langkung seueur Patarosan anu sering Ditaroskeun perkawis Turki Visa Online (atanapi Turki e-Visa).

Daptar hal anu pikaresepeun pikeun warga Bahrain nalika nganjang ka Turki

  • Lalayaran dina kapal pesiar ka Bodrum sareng Fethiye
  • Ruruntuhan Greco-Romawi di Pergamum
  • Ngalaman pemandangan udara anu endah di Ölüdeniz
  • Didatangan Fethiye, pantai terkenal Turki
  • Didatangan hub Mediterania anu rame di Antalya
  • Didatangan swats pasir megah di Patara
  • Suluklugol, danau anu hebat dina manah garis lepat
  • Büyükada pulau surga di Adalar, Turki
  • Caiser Wilhelm Fountain, Istanbul
  • Lycian Tomb Uçagiz, misterius, urang kuburan kuno kalayan sarcophagi Romawi sareng prasasti Lycian
  • Nanjak gunung anu lungkawing dina 90 detik dina subway kota pangkolotna kadua di dunya, Tünel

Kedubes Bahraini di Turki

alamat

Ilkbahar Mahallesi 606. Sokak, No:19 Oran-Cankaya Ankara Turki

Phone

+ 90-312-491-2655

fax

+ 90-312-491-2676

Punten daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun.