Panawaran Pikeun Turki Wisata Visa Online

diropéa dina Jan 06, 2024 | Turki e-Visa

A epitome breathtaking of ruruntuhan kuno, iklim Mediterania vibrant, sarta nagara vibbling bubbling kalawan kahirupan - Turki mangrupakeun tempat éndah pikeun duanana pantai-buffs jeung budaya-seekers. Salajengna, nagara nyayogikeun jalan pikeun kasempetan bisnis anu lumayan, narik padagang sareng pangusaha ti sakumna dunya.

Sajaba ti éta, aya loba atraksi wisata di Turki. Ti lebak batu Cappadocia ka Topkapı Istana Istanbul, ti cruising basisir Tengah nepi ka Ngalanglang kaéndahan mistis Hagia Sophia - aya pisan pikeun manggihan tur ngalaman di Turki!.

Nanging, pikeun wisatawan asing anu nganjang ka nagara éta, wajib gaduh a Turki Wisata Visa. Tapi Turki mangrupikeun salah sahiji tujuan wisata anu pang populerna di dunya sareng kéngingkeun visa tiasa janten prosés anu pikasieuneun. Anjeun tiasa ngabutuhkeun nangtung dina antrian panjang sababaraha jam pikeun ngalamar visa wisata, teras ngalibatkeun sababaraha minggu kanggo nampi aplikasina disatujuan. 

Untungna, anjeun ayeuna tiasa ngalamar visa wisata Turki sacara online sareng kéngingkeun visa anjeun sacara éléktronik, tanpa kedah nganjang ka konsulat Turki anu pangcaketna. Visa anu anjeun nampi sacara éléktronik bakal janten visa resmi Turki anjeun. Diajar kumaha nerapkeun visa wisata online, syarat eligibility, sareng waktos ngolah visa.

Naon Turki eVisa?

Turki Wisata Visa Turki Wisata Visa

Visa wisata Turki éléktronik, ogé katelah eVisa, mangrupikeun dokumen perjalanan resmi anu ngamungkinkeun anjeun nganjang ka nagara pikeun tujuan pariwisata. Program eVisa diluncurkeun ku Kamentrian Luar Negeri Turki di 2013, ngabantosan wisatawan asing ngalamar sareng kéngingkeun visa wisata sacara éléktronik. Ieu ngagantikeun cap tradisional jeung visa stiker tapi boga fungsi minangka hiji dokumen resmi nu valid sakuliah nagara.

Janten, wisatawan ayeuna tiasa ngalamar visa wisata online kirang ti 30 menit sareng henteu kedah ngantosan antrian panjang pikeun ngajukeun aplikasi. Ieu cara merenah jeung ongkos-éféktif pikeun meunangkeun visa wisata Turki jeung ngadatangan nagara pikeun pariwisata. Anjeun tiasa ngalengkepan prosés aplikasi online sareng nampi Turki eVisa via email.

Anjeun teu kedah ngalebetkeun dokumén naon waé di konsulat Turki atanapi bandara. Visa éléktronik bakal dianggap sah iraha waé titik éntri. Nanging, sadaya wisatawan kedah gaduh visa anu sah sateuacan aranjeunna tiasa lebet ka nagara éta. Panawaran pikeun visa wisata Turki online di visa-turkey.org.

Naha Anjeun Kudu Ngalamar Visa Normal atanapi eVisa?

Jenis visa wisata Turki anu anjeun kedah laksanakeun gumantung kana sababaraha faktor.

Upami anjeun turis atanapi musafir bisnis ngadatangan nagara kirang ti 90 dinten, maka anjeun kedah ngalamar visa wisata online. Pilihan pikeun aplikasi online sayogi dina halaman wéb kami. Nanging, upami anjeun badé diajar atanapi cicing di Turki, damel sareng organisasi Turki, atanapi kedah nganjang ka nagara éta langkung lami, maka anjeun kedah ngalamar visa di kedutaan atanapi konsulat Turki anu caket.

Janten, naha anjeun kedah ngalamar eVisa atanapi nganjang ka Kadutaan pikeun visa bakal gumantung kana tujuan perjalanan anjeun.

Bayar Fee

Ayeuna anjeun kedah mayar biaya pikeun Aplikasi visa Turki anjeun. Anjeun tiasa mayar ku kartu kiridit, kartu debit atanapi PayPal. Sakali anjeun parantos mayar biaya kanggo biaya visa Turki Resmi anjeun, anjeun bakal nampi nomer rujukan unik via email.

Naon kaunggulan Ngalamar Visa Wisata Turki Online?

  • Gampang sareng repot-gratis pikeun ngalamar visa wisata Turki via halaman wéb kami. Anjeun teu kedah nganjang ka Kadutaan Turki atanapi konsulat pikeun ménta visa a
  • Taya deui nangtung dina antrian panjang di bandara Turki; teu kedah ngalebetkeun dokumén anjeun di bandara. Sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng eVisa anjeun otomatis diropéa dina sistem resmi sareng tiasa diaksés ti dinya 
  • Anjeun tiasa sacara gampang pariksa status aplikasi eVisa anjeun sacara online sareng ogé nampi apdet ngeunaan sadaya inpormasi penting
  • Kusabab anjeun henteu kedah ngalebetkeun dokumén naon waé di konsulat Turki atanapi tetep aya sacara fisik, waktosna diperyogikeun proses tur meunangkeun visa diréduksi considerably
  • Prosés persetujuan pikeun visa wisata Turki anjeun biasana nyandak kirang ti 24 jam. Upami aplikasina disatujuan, anjeun bakal nampi email anu kalebet tautan pikeun ngaunduh eVisa anjeun
  • Anjeun tiasa aman mayar online nganggo kartu kiridit, kartu debit, atanapi PayPal. Henteu aya biaya anu sanés kecuali biaya ngalamar visa wisata online

Sateuacan ngalamar eVisa, penting pisan pikeun pariksa naha wisatawan ti nagara anjeun (sakumaha anu disebatkeun dina paspor) layak pikeun ngalamar visa éléktronik atanapi upami anjeun peryogi visa cap sareng stiker biasa.

Syarat Visa Wisata Turki  

Sateuacan anjeun ngalebetkeun aplikasi visa Turki, tingali upami anjeun nyumponan syarat visa wisata Turki di handap ieu:

  • Anjeun kedah milik nagara anu ngamungkinkeun ngalamar visa Turki online
  • Anjeun kedah janten calon anu layak pikeun ngalamar visa éléktronik Turki; pastikeun anjeun teu digolongkeun dina kategori exemptions
  • Anjeun kedah gaduh paspor anu valid sahenteuna 60 dinten saatos tanggal anjeun badé angkat ti Turki  
  • Anjeun kedah nyayogikeun dokumén pangrojong anu ngabuktoskeun tujuan kunjungan anjeun sareng durasi cicing di Turki. Ieu tiasa kalebet tikét penerbangan anjeun, pesenan hotél, jsb.
  • Anjeun kedah gaduh alamat email anu sah dimana anjeun bakal nampi sadaya apdet ngeunaan visa wisata Turki anjeun sareng ogé kéngingkeun eVisa saatos disatujuan.   

Pariksa lamun minuhan sarat visa wisata di visa-turkey.org.

Kumaha Panawaran pikeun Visa Wisata Turki?

Upami anjeun nyumponan sarat visa turis Turki, ieu léngkah-léngkah pikeun ngalamar eVisa:

  • Dina situs wéb kami, www.visa-turkey.org/, anjeun tiasa ngalamar eVisa online dina sababaraha menit sareng disatujuan biasana dina 24 jam
  • Di pojok katuhu luhur halaman utama, klik "Larapkeun Online" sareng anjeun bakal dialihkeun ka layar dimana anjeun tiasa ngeusian formulir aplikasi sacara saksama
  • Formulir aplikasi ngabutuhkeun anjeun nyayogikeun inpormasi pribadi anjeun, sapertos nami lengkep, alamat email, tanggal sareng tempat lahir, sareng jinis kelamin. Anjeun ogé kedah masihan rinci ngeunaan tujuan kunjungan anjeun, kalebet detil penerbangan, pesenan hotél, jsb. Anjeun ogé kedah nyayogikeun nomer paspor anjeun.
  • Sakali anjeun ngeusian sadaya detil kalayan leres, pilih waktos pamrosésan anu anjeun pikahoyong, marios aplikasina, teras klik "Kirimkeun"
  • Salajengna, anjeun kedah mayar biaya anu diperyogikeun pikeun aplikasi visa wisata Turki anjeun. Kami nampi pangmayaran via kartu debit atanapi kartu kiridit
  • Saatos pamayaran diolah, jabatan resmi bakal ngolah aplikasi sareng ngirim anjeun persetujuan, biasana dina 24 jam. Upami disatujuan, anjeun bakal nampi eVisa via id email anjeun 

Patarosan remen tanya

Q. Sabaraha lami abdi tiasa cicing di Turki nganggo eVisa?

Validitas eVisa anjeun sareng lilana tetep bakal rupa-rupa gumantung kana nagara anu anjeun milik. Dina kalolobaan kasus, visa valid pikeun 30-90 poé. Nanging, wisatawan ti nagara sapertos Amérika Serikat tiasa cicing di Turki dugi ka 90 dinten. Janten, pariksa sarat visa wisata sateuacan anjeun ngalamar. Sababaraha éntri Visa pikeun Turki dipasihkeun dumasar kana kabangsaan anjeun. Sababaraha kabangsaan ngan ukur diidinan 30 dinten eVisa pikeun éntri tunggal.

Q. Sabaraha sering abdi tiasa didatangan Turki ku visa wisata valid?

Gumantung kana kabangsaan anjeun, anjeun tiasa gaduh hak pikeun meunangkeun visa wisata Turki tunggal-éntri atanapi sababaraha-éntri.

Q. Naha budak leutik anu angkat ka Turki ogé peryogi visa éléktronik?

Sumuhun; dulur iinditan ka Turki, kaasup barudak jeung orok, merlukeun visa a mandatorily.

Q. Dupi abdi tiasa manjangkeun validitas visa abdi?

Henteu; visa wisata Turki sah dugi ka 60 dinten sareng anjeun moal tiasa manjangkeun validitasna. Pikeun cicing di nagara éta pikeun durasi anu langkung lami, anjeun kedah ngalamar visa biasa di Kadutaan Turki atanapi konsulat.

Q. Dupi sadaya paspor layak pikeun Turki eVisa?

Paspor biasa biasa layak, tapi paspor Diplomatik, Resmi sareng Jasa henteu cocog pikeun Turki eVisa tapi anjeun tiasa ngalamar Visa Turki biasa di Kadutaan.

Q. Dupi Turki eVisa bisa diperpanjang?

Henteu, eVisa henteu tiasa diperpanjang, janten anjeun kedah kaluar ti wates Turki sareng lebet deui ka nagara éta. 

Q. Naon konsékuansi tina leuwih tetep Turki Visa?

Palanggaran hukum imigrasi tiasa nyababkeun denda, deportasi sareng panolakan Visa salajengna, henteu ngan ukur pikeun Turki tapi ogé pikeun nagara-nagara sanés.